"Täck er", sade rektorn till flickorna när de berättade om de arabiska sexövergrepp de utsattes för på skolan. Mindre än två veckor efter att han dömdes för sexbrotten misstänks Ahmed ha våldtagit en flicka under skolans idrottsdag.

Rektorn till flickorna före Ahmeds våldtäkt: "Täck er och gå inte så erotiskt"

Publicerad 30 oktober 2017 kl 17.44

Inrikes. När ett invandrargäng sextrakasserade 14-åriga flickor på skolan i Malmö beordrade rektorn offren att tänka på hur de klädde sig och att inte "gå erotiskt". Trots att en av invandrarna dömdes för övergreppen fick han gå kvar – och nu har den unge araben häktats för barnvåldtäkt mot en elev på samma skola.

Gilla artikeln på Facebook

Under höstterminen 2016 blev tre 14-åriga svenska flickor utsatta en rad fall av sexuella ofredanden av unga män med invandrarbakgrund. Övergreppen skedde på en grundskola i Malmö.

Endast Ahmed, som kommer från arabvärlden och idag uppger sig vara 16 år, dömdes för brott. Vid flera tillfällen hade Ahmed slagit flickorna på rumpan, tagit på deras bröst och försökt dra upp en av flickornas kjol tillsammans med sina vänner, som också har invandrarbakgrund.

Ahmed begick även två fall av misshandel under samma period som sextrakasserierna pågick. Första åtalspunkten handlar om att han slagit en av flickorna på rumpan med en linjal och med handen så att hon fick blåmärken. Den andra åtalspunkten handlar om att han kastat en pet-flaska med vatten i ryggen på en annan flicka så hon fick ont i ryggen. Motivet ska ha varit att han var arg för att hon "tjallat" för rektorn om sextrakasserierna.

När de berättade om övergreppen till rektorn, som är en svensk man, upplevde flickorna att de inte fick gehör för det som de berättade, skriver Kvällsposten.

– Första gången vi pratade med honom sa han att anledningen till att de tafsade var att vi "gick erotiskt" och att vi inte täckte oss tillräckligt mycket, säger den 15-åriga flickan till tidningen.

Ahmed nekade till att ha gjort sig skyldig till brott. Till rektorn har han sagt att Isabella och hennes kompisar har klätt sig "sexigt" och har själv bjudit in till att bli ofredade.

Den 5 oktober 2017 meddelade Malmö tingsrätt domen. Ahmed dömdes för tre fall av sexuellt ofredande till 50 timmars ungdomstjänst. Han ska även betala flera tusen kronor i skadestånd till vardera flicka – totalt 47.400 kronor.

Men efter domen fick Ahmed trots allt gå kvar på skolan. Den 16-årige araben är nu misstänkt för att ha våldtagit en flicka på skolan som är under 15 år och har häktats, skriver Kvällsposten.

Barnvåldtäkten uppges ha ägt rum under skolans idrottsdag, mindre än två veckor efter att Ahmed dömdes för de sexuella övergreppen.

Uppgifter från socialnämnden som Fria Tider tagit del av visar att det förekommer inavel inom Ahmeds familj. Han har exempelvis en storasyster som är gift med sin kusin.

Isabella och Ahmed heter egentligen något annat.


Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Ekonominyheter

"Libra" ska konkurrera med bitcoin. Stora betaltjänster är med på projektet.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.