Family Research Institute studerar homosexuella

Publicerad 17 mars 2012 kl 08.23

Vetenskap.I Sverige är det främst RFSL och RFSU som berättar för oss om de homosexuella, men i USA finns även andra aktörer som bedriver sin egen forskning. De kommer ofta fram till slutsatser som är långt ifrån den svenska debatten. Att homosexuella skulle stå för en stor del av pedofildåden, dö tidigare och vara våldsamma är något som man sällan hör i Sverige.

Gilla artikeln på Facebook

Som Svensk kan man lätt känna sig lite okunnig om homosexualitet, men då är det tur att det finns andra sidor än den svenska gayrörelsen att vända sig till för att kunna nyansera den annars helt rengbågsfärgade bilden.

Det USA-baserade institutet Family Research Institute hävdar bland annat att homosexuella män skulle leva i snitt 25 år kortare än heterosexuella, att homosexuella män står för mellan en fjärdedel till närmare hälften av all pedofili samt att homosexuella har en kraftig överrepresentation för att utföra våld i hemmet än heterosexuella.

På sidan beskriver man sig såhär: "Family Research Institute grundades 1982 med ett övergripande mål att generera empirisk data kring frågor som hotade den traditionella familjen. I synnerhet har institutet fokuserat på homosexualitet, AIDS, sexualmoral och droganvändande. Detta har institutet gjort för att påverka opinionen i både USA och resten av världen."

För att själv nyansera din bild av homosexuella besök:
http://www.familyresearchinst.org/


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Mer från Vetenskap

Hör de mystiska "monstervrålen" från bergen

Skräckinjagande ljuden beskrivs som vrål från en drake.. Tusentals samlades för att hitta varelsen som ger ifrån sig lätet.0 Plus

Hitlers okända statyrivariver

Jämförs med "Black lives matter". Statyer och monument i naziockuperade länder förstördes.0 Plus

Så uppstod de svenska stenblocksfälten

Upptäckten unik för de senaste 200 åren.. Glacial uppslitning bakom fenomenet i östra Sverige.0 

Vetenskap

Ryssland: Covid-19 kan göra män sterila. Hälsodepartementet slår larm.0 

Sovjet-kartan visar: Sverige ett kärnvapenslagfält om tredje världskriget brutit ut. Nysläppta dokumentet: Götaland bas för atombomber.0 Plus

Kultur

Danska Sarah, 19, vägrar dejta turk – rasiststämplas i Sverige. "Jag är inte så mycket för utlänningar"0 Plus