Alternativ för Sverige

"Massiv polisinsats" när AFS besöker Växjö

Publicerad 23 maj 2018 kl 17.31

Inrikes. Polisen kraftsamlar inför Alternativ för Sveriges protestmöte mot böneutrop i Växjö på fredag, rapporterar Smålandsposten.

Gilla artikeln på Facebook

Enligt lokaltidningen kommer en "massiv polisinsats" att vara på plats för att bevaka torgmötet, som äger rum mellan klockan 12 och 13 utanför Palladium i Växjö.

– Vi jobbar för fullt med att planera inför detta och det kommer att vara en polisresurs som ska kunna hantera olika situationer som kan tänkas uppkomma, säger Robert Loeffel vid polisens presstjänst till Smålandsposten.

AFS partiledare Gustav Kasselstrand, vice partiledare William Hahne och riksdagsledamot Jeff Ahl kommer att hålla tal under mötet.

Växjös islamiska förening fick nyligen tillstånd att sända böneutrop med högtalare från sin lokala moské, något som har fått stor uppmärksamhet.

– Det är fullständigt oacceptabelt och ett tecken på den tilltagande islamiseringen av Sverige. De politiska partierna bryr sig inte, de protesterar inte. Kanske för att de själva inte bor i det här området, sade Kasselstrand förra veckan.


Video: Kommer "aldrig i livet" flytta tillbaka. "För mycket våldtäkter, mord, knivhuggningar, halshuggningar, skjutningar, sprängningar, rån, allt."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Danmark: Nu drar vi in uppehållstillstånden för syrierna – "De ska självklart åka hem"

Kriget är slut – nu ska de hem. Danska S-regeringen beordrar sitt migrationsverk att ompröva redan fattade asylbeslut.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0