Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm, vill legalisera syskonsex och nekrofili.

Stockholmsliberaler vill legalisera lik- och syskonsex

Publicerad 21 februari 2016 kl 22.27

Inrikes. Liberalernas ungdomsförbund (LUF) i Stockholm har bifallit en motion om att driva frågan om att legalisera samlag mellan syskon och med döda personer.
– Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt, säger distriktets ordförande Cecilia Johnsson till Aftonbladet.

Gilla artikeln på Facebook

Johnsson menar att det vore moraliserande att förbjuda sex mellan personer som gett samtycke, så som till exempel syskon, och personer borde enligt LUF Stockholm kunna ge tillstånd att deras kroppar kan användas till vad som helst, inklusive sex, efter att de har dött.

Att ha samlag med en död person skulle idag bryta mot griftefriden och kunna ge fängelse i upp till två år och det är även brottsligt med fängelse på straffskalan för syskon att ha samlag.

Läs också: LUF: Sverige måste invadera Syrien

Förutom liberaliserad sexuallagstiftning vill distriktet sänka ingångslönerna på arbetsmarknaden samt montera ned den allmänt finansierade välfärden för att maximera invandringen från tredje världen.

"För att möjliggöra fri invandring, även under stora flyktingströmmar, måste därför offentliga sektorn och välfärden, i den mån det behövs, nedprioriteras".

"För att möjliggöra ett större flyktingmottagande bör även flera liberala reformer genomföras. Bland annat leder regeringens motstånd mot lägre ingångslöner till att trösklarna in mot arbetsmarknaden är alldeles för höga", skriver LUF Stockholm


Nya Sverigebilden

Här talar invandraren ut om sitt hat mot svenskar. "Ni är äckliga pedofiler" och "ni kommer aldrig lyckas kasta ut oss", säger han bland annat.0 Plus

Nya bilder visar: Stalins ubåt fick in fullträff. Endast sju av 40 ombord överlevde S-märkta militärtransporten till Tredje riket.0 Plus

Hade hunnit flå och stycka djuret när polisen ingrep. Försvaret: "Det är normalt där vi kommer ifrån."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Mer från Inrikes

Vetenskap

Hitlers okända statyrivariver. Jämförs med "Black lives matter"0 Plus