18-åring fick huvudet krossat i misshandel

Publicerad 10 februari 2013 kl 17.27

Inrikes.En 18-åring blev under natten till söndagen så illa misshandlad att han fick föras till sjukhus med krosskador i huvudet, rapporterar Sydsvenska Dagbladet.

Gilla artikeln på Facebook

Det var vid 02-tiden på natten till söndagen som fler polispatruller ryckte ut till bostadsområdet Sorgenfri i Malmö. En 18-åring hade misshandlats av flera personer beväpnade med tillhyggen, uppger polisen. En 20-åring kunde senare gripas misstänkt för grov misshandel.

– Vi fick ett bra signalement inledningsvis, vilket gjorde att vi kunde gripa honom, säger Gunilla Hellichii, inte befäl vid polisen i Malmö till Sydsvenska Dagbladet.

Polisen har under söndagen sökt efter fler inblandade i misshandel. Offret har varit vid medvetande men inte velat tala med polisen.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Här kampanjar hon mot "vita män" och "rasism". Men när fästmannen Hasan nekades PUT mördade han sin flickvän i protest.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Beskedet idag: Kraftig sänkning av pensionen

Minskar med 2,7 procent. Coronabidragen till näringslivet ska finansieras med "stor sänkning", lyder dagens besked.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0