Bostadspriserna steg igen

Publicerad 14 februari 2012 kl 14.48

Politik.Priserna på bostäder steg under januari enligt Mäklarstatistik. Villapriserna steg med 1 procent och priserna på bostadsrätter gick upp med 5 procent.

Gilla artikeln på Facebook

Under året har priserna på villor i Sverige gått ned med 4 procent och bostadsrättspriserna har sjunkit med 3 procent, enligt Mäklarstatistik.

I storstadsområdena har bostadsrätterna fallit rejält under året, i centrala Stockholm med 6 procent, i centrala Göteborg har de gått ned med 7 procent och i centrala Malmö med 9 procent.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Isolering från kvinnor ny strategi mot falska anmälningar. Män i finansbranschen undviker affärsluncher, möten i enrum, vägrar sitta bredvid kvinnliga kollegor på flyget och bokar hotellrum på olika våningar.0 Plus

Höll gränsen i 40.000 år. Det visar ny forskning om européernas historia.0 Plus

Nyheter från förstasidan

HBTQ-jurister tar strid med Alternativ för Sverige

Högerparti kräver skadestånd för valsabotage. Specialister på sexuella avvikelser kallas in för att försvara vänsteraktivisterna.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0