Alternativ för Sverige

Kasselstrand: Samtliga 2.000 islamister i Sverige ska utvisas

Publicerad 14 maj 2018 kl 19.02

Inrikes. Efter helgens islamistiska terrordåd i Paris vill nu Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand utvisa alla de "tusentals" islamister som finns i Sverige.

Gilla artikeln på Facebook

Enligt Säpo finns det minst ett par tusen islamister i Sverige. Dessa ska utvisas ur landet, klargör nu AFS-ledaren Gustav Kasselstrand.

– En muslim gick lös med kniv och kallblodigt högg ner flera människor varav en avled och flera skadades, säger han om helgens terrordåd i Paris som en 21-årig IS-terrorist utförde samtidigt som denne vrålade "Allahu akbar".

Gärningsmannen var inte helt okänd innan dådet utan fanns i den så kallade "S-akten", som är ett myndighetsregister över potentiella extremister som kan utgöra en säkerhetsrisk mot Frankrike.

Enligt Kasselstrand är detta bara ett av många terrordåd i "mångkulturens Europa".

– Men de flesta politiker och journalister har redan glömt bort det. De som inte glömmer bort det är naturligtvis offrets anhöriga och vänner, som får leva i livslång sorg, fortsätter han.

– Enligt Säpo finns det idag tusentals islamister i Sverige. För några år sedan var det några hundra. Vi har alltså sett en explosionsartad ökning. I Frankrike har situationen spårat ur så mycket att man patrullerar gatorna med tusentals soldater.

Men detta är uppenbarligen lösningar som inte fungerar och i praktiken är verkningslösa, menar Gustav Kasselstrand.

– Även i Sverige har man pratat väldigt mycket men agerat väldigt, väldigt lite. Jag vågar dock föreslå den enda lösningen: dra in medborgarskapet och kör ut dem!, säger han.


Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0