Fängelse och utvisning för misshandel av dotter

Publicerad 30 mars 2012 kl 18.54

Inrikes.En mamma i Ljusdal har dömts till fängelse i ett år och fyra månader för att ha misshandlat sin unga dotter. Efter fängelsestraffet kommer hon att utvisas, men är välkommen tillbaka till Sverige efter fem år.

Gilla artikeln på Facebook

Det var när kvinnan bodde på ett boende i Ljusdals kommun som hon misshandlade sin dotter.

Mamman ska ha slagit sin dotter med en plattångssladd så att flickan började blöda på ryggen. Vid andra tillfällen slog hon flickan med en trädgren, ruskade flickans huvud och slog henne i ansiktet, uppger helahalsingland.se.

Kvinnan tvingade även sin dotter att vid flera tillfällen dricka starköl.

Det var personal på boendet som slog larm om misshandeln av dottern och nu har mamman dömts till fängelse i ett år och fyra månader. Efter avtjänad fängelsetid kommer att kvinnan att utvisas i fem år.

Dottern är i förskoleåldern.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Invandrarvåldtäkter ska skapa "mångfärgad framtid", hoppas läkare. Uppmanar "svarta, judar, handikappade och frimurare" att "kasta sig över högerfittorna".0 Plus

Forskarna: Så stor är egentligen intelligensklyftan. Närmare 10.000 deltagare detaljstuderades och fick både gener och IQ testade.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0