På Instagram kritiserade Katie Hopkins coronarestriktionerna i Sydney medan hon befann sig i karantän på sitt hotellrum.

Katie Hopkins kastas ut ur Australien

Publicerad 19 juli 2021 kl 10.00

Utrikes. Den brittiska högerprofilen Katie Hopkins får sparken från tv-programmet "Big Brother VIP" och deporteras från Australien för brott mot mot coronareglerna, rapporterar brittiska ABC News.

Gilla artikeln på Facebook

Medieprofilen Katie Hopkins är känd i Sverige efter att ha beskrivit sin mångkulturella skräckresa till det skandinaviska landet år 2017.

Det var den australiska tv-kanalen Channel 7 som tog Hopkins till Australien för att hon skulle delta i programmet Big Brother VIP.

Hon sparkades dock ut ur programmet efter att ha berättat om hur hon struntat i att följa coronarestriktioner och brutit mot karantänsreglerna i Australien.

Australiens inrikesminister Karen Andrews uppger nu att beslut fattades om att omedelbart utvisa Katie Hopkins.

– Det är skamligt, att hon skröt om att hon brutit mot karantänen är motbjudande. Det var en käftsmäll för alla de australier som för närvarande befinner sig i lockdown och det är helt enkelt ett oacceptabelt beteende, säger Karen Andrews till ABC.


Brottsvåg på badhusen

"Jag befann mig i en sexuell nödsituation." Roade sig med att dyka från hopptornet efter våldsamma övergreppet, medan pojken fick föras till sjukhus.0 Plus

Här kampanjar hon mot "vita män" och "rasism". Men när fästmannen Hasan nekades PUT mördade han sin flickvän i protest.0 Plus

SD-topparnas kärlek allt annat än besvarad. Regeringen i Israel vägrar att ens vistas i samma rum som "nynazistiska" svenska partiet.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Mer från Utrikes

Vetenskap

Psykiatrivarningen: Viruset kan utlösa psykos. Coronalarm från Akademiska sjukhuset.0 

Han blir yngst hittills i rymden. Slår rysk kosmonaut med sju år.0 

Kultur

Kurt Westergaard död. Danske Muhammedtecknaren avliden.0