Paludan i blåsväder för sexchatt med pojkar

Publicerad 27 augusti 2021 kl 15.06

Utrikes. Islamkritiska Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan ägnar omfattande tid på sajten Discord åt att chatta om sex med minderåriga pojkar, skriver danska Ekstrabladet.

Gilla artikeln på Facebook

Den danske politikern ska i chattar, video- och ljudupptagningar med unga pojkar ha pratat om sex med barnen, som i vissa fall uppgett sig vara så unga som 13 år.

Samtalen har ägt rum på en så kallad ”server” på Discord som Paludan startade förra året. Syftet med servern uppgavs då vara att informera om Stram Kurs politik. Där har Paludan enligt Ekstrabladet suttit inloggad och pratat med unga pojkar, för det mesta ”sent på kvällen och långt in på natten”.

I flera fall handlar det enligt Ekstrabladet om diskussioner om sex med våldsinslag. De allra flesta av samtalen Paludan haft med ungdomarna har handlat om sex och enligt tidningen är det den 39-årige politikern som fört in diskussionerna på det ämnet.

Ekstrabladet har publicerat ljudupptagningar av flera samtal på sin sajt. I ett inspelat samtal frågar Paludan en av deltagarna i chatten om han vill ge en annan pojke en "intimbarbering". Pojken svarar att han inte vet vad det är.

– Det är att du rakar av hans könshår, förklarar Paludan.

I ett annat samtal fantiserar Paludan ihop en berättelse om hur en av deltagarna i chatten utsätts för "anal bestraffning" med en dildo.

– Han grät som han aldrig hade gråtit tidigare första gången hans anus våldtogs med det hårda plastverktyget, berättar Paludan för sina lyssnare.

En jurist säger till Ekstrabladet att Paludans chattande är olagligt, om det kan visas att ungdomarna är under 15 år. Under fredagen polisanmäldes Paludan av Rädda Barnen.

"Rädda Barnen kan bekräfta att organisationen har gett in en polisanmälan i ärendet. Rädda Barnen har tagit del av delar av det material som Ekstra Bladet har och har bedömt att en del av innehållet kan vara olagligt och förnedrande", skriver organisationen i ett uttalande som återges av Ekstrabladet.

Paludan själv anser emellertid inte att han har gjort något olagligt eller olämpligt.

"Om jag har sagt något med sexuellt innehåll så har det varit i kanaler som är avsedda för 15-åringar och äldre. Kanaler där sexuella handlingar kan omtalas fritt förutsätter att användarna har uppgivit att de har fyllt 15", skriver Paludan i en kommentar som han har publicerat på Facebook.

Paludan har enligt gaymagasinet Out & About haft ett konto på sajten boyfriend.dk som är Danmarks största kontaktforum för homosexuella. Kontot registrerades 2005 samtidigt som Paludan i en dagbok han förde på nätet berättade att han sökte "nya vänner och kärlek". I dagboken skrev Paludan i ett tidigt inlägg att han inte visste om han var homosexuell, samtidigt som han berättade att han sett "tre obegripligt läckra pojkar på ca 18 år" under ett besök på en gayklubb i Köpenhamn. I en senare anteckning skriver Paludan att han "är glad över att han nu erkänt sin sexuella läggning".

Rasmus Paludan kom nästan in i Folketinget vid förra valet och tar emot ett årligt partistöd på två miljoner från danska staten.

Den danske politikern och provokatören är framförallt känd för att ha genomfört ett stort antal anti-muslimska manifestationer i Danmark. Enligt Samnytt planerar Paludan att komma till Sverige nästa vecka. Han ska då besöka ett antal invandrartäta förorter till Stockholm och hålla tal på ett torgmöte som arrangeras av Alternativ för Sverige.


Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Fick orgasm av våldtäkten och stannade kvar för två till. "Tänkte att jag förtjänade det" – nu får Tinder-kvinnan 115.000 kr i skadestånd och mannen fängelse.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Biden försöker sätta kommunist på tung finanspost

Tunga protester från delstaterna och republikaner.. Vita huset vill att bankiren Saule Omarova tar över myndigheten OCC.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Tidningen mörkar bestialiska brottet. Låter istället våldtäktsmannen posera som "cool" gangster på stämningsfulla bilder i tidningens reportage.0 

Mer från Utrikes

Gick direkt till omikron. Annars hade nya coronavarianten hetat som Kinas president Xi Jinping.0 

Vaccinkrav på självmordskliniker

Beslutet.. Dödshjälp "innebär fysisk närhet mellan människor".0 

Vetenskap

Studie: Så styr media vår syn på invandring. Forskare jämförde reaktioner på artiklar i Avpixlat och ETC.0 Plus

Forskare: Obehagliga nästest för corona görs i onödan. Smärtfria salivtest fungerar lika bara.0 

Kultur

Kritiken: Notre Dame görs om till "politiskt korrekt Disneyland". "Upptäcksspår" med fokus på Afrika, "modern konst" och ljudeffekter.0 

Rapparen "Timbuktu" blir hedersdoktor vid Lunds universitet. Känd för låt om att misshandla sverigedemokrater.0