Foto: SDU pressbild

SDU: "Våldtäktsvågen är det största hotet mot svenska tjejer"

Publicerad 13 augusti 2012 kl 20.12

Inrikes.Sverigedemokratisk ungdom, genom sin ordförande Gustav Kasselstrand uttrycker som enda ungdomsförbund oro över det eskalerande antalet våldtäkter som drabbar kvinnor i Sverige. Kasselrand kritiserar politiker och media för att mörka problematiken, inte minst sambandet med massinvandringen. Han kräver skärpta straff och att invandring från högriskländer minskas.

Gilla artikeln på Facebook

Det framgår i debattartikeln som Sverigedemokratisk ungdom publicerade på sin hemsida, SDU.nu. Enligt förbundet nekade alla tidningar de kontaktade att publicera debattartikeln.

Gustav Kasselstrand beskriver bland annat den så kallade våldtäktsvågen i sommar, som rapporterades i flera medier, där 21 kvinnor utsattes för överfallsvåldtäkter under tre dagar i juli. Han påpekar att Bråttsförebyggande rådet rapporterar att minst 6500 anmäldes 2011, men att mörkertalet är så stort, att den faktiska siffran på antalet våldtäkter kan vara mycket större.

Kasselstrand påpekar också att "en betydande andel av våldtäkterna kan härledas till den förda politiken, som tagit hit personer som i relation till den svenska befolkningen är mycket benägna att begå våldtäkter. Faktum är att hälften av alla våldtäkter begås av invandrare eller invandrares barn (BRÅ 1996:2, BRÅ 2005:17). Överrepresentationen är hela fem gånger för utrikes födda."

Detta innebär att mer än var annan våldtäkt i Sverige begås av invandrare, och Kasselstrand är bekymrad för att den förda massinvandringspolitiken har lett till att kvinnor i Sverige inte längre kan känna sig säkra.

"Dagens generation unga kvinnor blir generation våldtäkt"
"En förlorad generation kvinnor växer fram, som ständigt behöver oroa sig över risken att bli våldtagen eller sexuellt ofredad. Vi vet att politiker har skapat problemet genom en ansvarslös invandring", skriver Kasselstrand och kritiserar svenska politiker och media för att inte erbjuda en lösning eller uppmärksamma problemet.

"Etablissemangets tystnad, eller i andra fall helt verklighetsfrånvända beskrivning av situationen, är häpnadsväckande", skriver han.

SDU föreslår att invandring från högriskländer ska begränsas. Som till exempel Nordafrika och Mellanöstern, varifrån invandrare är upp till 22 gånger mer sannolika att vara inblandade i en våldtäkt än svenskar, enligt statistik från BRÅ*.

Vidare efterlyser SDU hårdare straff och utvisning i de fall där gärningsmannen inte är svensk medborgare.

*BRÅ 1996:2 sidan 107


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Nya Sverigebilden

Scener från Malmö väcker förundran i USA. "Den svenska regeringen har tagit in en befolkning som hatar dem."0 Plus

Tusentals protesterade på Facebook. Men utpekade mannen får jobba kvar inom staten – trots bildbevis.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Omfattande IT-haveri på kontantfri storbank

Varken app, kort eller internetbanken fungerar.. SEB kan ha debiterat bankkort dubbelt – nu vill banken att kunderna löser problemet själva genom att gå igenom sina transaktioner i efterhand.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Kolumn. Joakim Andersen minns en av vår tids främsta tänkare.0 Plus

Vetenskap

Svengelska "intelligent" och "förtroendeingivande". Studie: Så uppfattas engelska med brytning.0 

Även vargar kan apportera bollar. "När jag såg den första vargvalpen hämta bollen fick jag bokstavligen gåshud."0 

Kultur

Leninpriset till DN-veteranen Kajsa Ekis Ekman. Vänsterprofilen tar hem vänsterns stora kulturpris.0 

Vrålade "Fuck Jimmie!" och visade rumpan i SVT. Kvinnliga artisten skrek ut politiska budskap och visade baken inför kameran.0