Alternativ för Sverige

Välfärdsvinster och Nato-fjäsk fick Jeff Ahl att lämna SD

Publicerad 27 mars 2018 kl 16.43

Inrikes. Sverigedemokraterna har svikit väljarna och låtit lobbyister med globalistisk agenda smyga runt i korridorerna och påverka politiken, skriver riksdagsledamoten och reservofficeraren Jeff Ahl i en artikel i Aftonbladet där han förklarar sitt partibyte till Alternativ för Sverige.

Gilla artikeln på Facebook

Ahl är kritisk till att partiet avstod från att stoppa värdlandsavtalet med Nato och även att man helt har släppt vallöftet om att stoppa vinster i välfärden, trots att en klar majoritet av SD-väljarna vill det.

"Sverigedemokraterna har tonat ned eller bytt fot i flera viktiga frågor: kravet på folkomröstning om Swexit hörs knappt längre, man har svängt i sin inställning till Nato och man har förespråkat en fördubbling av antalet kvotflyktingar" skriver Jeff Ahl.

Kritiserar byråkratin
Jeff Ahl listar två av AFS hjärtefrågor som särskilt viktiga: Dels att rensa upp i det korrumperade politiska träsket, dels om att driva en aktiv och storskalig återvandringspolitik.

"Det är oacceptabelt att överflödig byråkrati skapas för att ge avdankade politiker, med rätt partibok som enda kompetens, ett arbete efter deras politiska karriär", skriver Ahl och tar den S-märkte myndighets­veteranen Dan Eliassons vanstyre som exempel.

"Likaså är det oförsvarbart att tidigare politiker kan värvas till lobbyorganisationer och därmed snedvrida den demokratiska processen. Andra exempel på vanstyret är konsultfakturorna på Nya Karolinska, vänsterns lekstuga i SVT och haveriet på Transportstyrelsen. En bantning och kompetenshöjning av hela myndighetssverige är en profilfråga för Alternativ för Sverige – en fråga som SD inte ens driver", skriver Jeff Ahl.


Nya Sverigebilden

Här talar invandraren ut om sitt hat mot svenskar. "Ni är äckliga pedofiler" och "ni kommer aldrig lyckas kasta ut oss", säger han bland annat.0 Plus

Nya bilder visar: Stalins ubåt fick in fullträff. Endast sju av 40 ombord överlevde S-märkta militärtransporten till Tredje riket.0 Plus

Hade hunnit flå och stycka djuret när polisen ingrep. Försvaret: "Det är normalt där vi kommer ifrån."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Danmark: Nu drar vi in uppehållstillstånden för syrierna – "De ska självklart åka hem"

Kriget är slut – nu ska de hem. Danska S-regeringen beordrar sitt migrationsverk att ompröva redan fattade asylbeslut.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0