Foto: Youtube

Israelisk rabbin: ”Bra att Europa islamiseras”

Publicerad 12 november 2012 kl 01.15

Utrikes.Islamiseringen av Europa är ett straff för de förföljelser som kristna har utsatt judar för genom århundradena, förklarade nyligen en israelisk rabbin. Han kallade den kristna kulturen för ”smuts” och uttryckte tillfredsställelse över att Europas folk är på väg att förlora sin identitet och försvinna.

Gilla artikeln på Facebook

Rabbinen Baruch Efrati är rektor för en religiös skola, en så kallad Yeshiva, på Västbanken. Efter att en muslimsk kvinna valts till borgmästare i en stad i Bosnien i slutet av oktober, kommenterade han enligt israeliska Ynetnews det inträffade så här:

- Judar bör glädja sig åt att det kristna Europa håller på att förlora sin identitet. Det är ett straff för vad de utsatt oss för under de hundratals år som vi levde i exil där.

Han fortsatte:

- Vi kommer aldrig att förlåta de kristna européerna för att de slaktat miljoner judiska kvinnor, barn och åldringar. Inte bara under den nyligen inträffade Förintelsen, utan generation efter generation, på ett konsekvent sätt som är karakteristiskt för alla trosinriktningar inom den hycklande kristna religionen.

- Nu förlorar Europa sin identitet till förmån för ett annat folk och en annan religion. Det kommer inte att finnas några rester eller överlevare kvar av den kristna smuts, som har utgjutit så mycket blod som aldrig kommer att kunna gottgöras.

Han tillade att ”islam är en mycket bättre kultur för ickejudar än den kristna” och avslutade med att uppmana till bön för att islamiseringen av Europa inte ska skada det judiska folket.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Ökningen av konkurser har upphört

Kraftig minskning i flera branscher.. I Stockholm sjunker nu antalet konkurser med 14 procent.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Vetenskap

Svenska satsningen: Coronavaccin i form av nässpray. Ska kunna ges direkt i nässlemhinnan.0 

Var tredje europeisk kvinna bär på supergen från neandertalare. De som bär på genen föder fler barn och får färre missfall.0 Plus

Kultur

Bryan Adams pudlar efter anklagelser om rasism. Skyllde viruset på "förbannade fladdermusätande jävlar".0 

Är negerbollen dansk?. Populärt bakverk med kontroversiellt namn firas idag.0 Plus