Ordförande för kvinnojourerna som bryr sig om kvinnor: Hilary Wilmers

Kvinnojour: Muslimska gäng har förgripit sig på 400 brittiska flickor

Publicerad 5 september 2012 kl 17.27

Utrikes.Enligt kvinnojouren CROP har man under de senaste åren bistått ca. 400 flickor under 16 års ålder som drogats, utnyttjats sexuellt, hotats och förnedrats av grupper av muslimska män. Om något liknande pågår i Sverige är oklart.

Gilla artikeln på Facebook

Storbrittanniens f.d. justitieminister Jack Straw bekräftar att invandrares sexualdrift är ett väsentligt samhällsproblem i hans valkrets Blackburn. Även massmedia, som tidigare har försökt dölja den vidriga hanteringen, har efterhand tvingats erkänna problemet.

I ett BBC-reportage som publiceras på LiveLeaks berättar en ung ensamstående mor hur hon maktlös filmat tre invandrare, som under en längre tid hade lyckats utnyttja hennes 11-åriga dotter sexuellt, när de kallade henne hora och förklarade för henne att hon "inte är värd mer än en hund". Männen kom från Pakistan, där familjefadern enligt muslimska regler förväntas mörda sin dotter om hon våldtagits, något som också sker i många hundra fall varje år.

Jack Straw: Egna folkgruppens flickor är "off-limits"
Jack Straw, f.d. utrikesminister och justitieminister, förklarar i samma TV-inslag att "pakistanska män, även i mogen ålder" av kulturella skäl kan begå sexbrott mot "unga vita flickor", utan att för den skull drabbas av någon utstötning från sin sociala omgivning. Straw efterlyser en öppen diskussion om de problem som leder till att dessa män tar sikte på en viss kategori av flickor på det sätt som sker.

Enligt Jack Straw utgörs en del av problemet av unga, testosteronstinna män som inte får utlopp för sin sexualdrift inom den egna folkgruppen. Dess flickor är nämligen "off-limits". I detta läge hittar invandrarna en kategori av särskilt sårbara, brittiska flickor. Ibland flickor som bor på ungdomsvårdsskolor, ibland flickor från familjer där inte det normala stödet och engagemanget från föräldrarna finns förhanden. "Vänskapen" med dessa flickor börjar med gåvor och skojiga turer i fina bilar. Efterhand kommer droger in i bilden "och då, självfallet, är de fast" förklarar den f.d. ministern i intervjun, som givit upphov till förutsägbar kritik från politiskt korrekt håll.

Farligt att avslöja brottslingar ur egna gruppen
Mohammad Shafiq från Ramadan Foundation förklarar att han under åratal har försökt motarbeta det aktuella problemet, utan framgång. Han konstaterar att 53 unga pakistanska män f.n. är dömda för för "förskräckliga" sexbrott mot vita tonåringar under 16. Han efterlyser att fler inom den egna invandrargruppen står upp mot beteendet.

Shafiq säger vidare att det faktum att förövarna är muslimer inte betyder att beteendet har med islam att göra. Han förnekar också att det har med ras att göra. Strax därpå konstaterar han att "många av dessa män ser inte vita flickor som värdefulla, skyddsvärda och av sammma höga moraliska ställning som sina egna döttrar och systrar." Mohammad Shafiq har uttalat sig kraftfullt mot dessa värderingar sedan två år och konstaterar att han därigenom har tagit fysiska risker både för sin egen räkning och för sin familjs.

Tystnadens konspiration
Douglas Murray från Centret För Social Sammanhållning har tidigare protesterat mot en "tystnadens konspirattion" som han anser funnits kring invandrares härjande bland vita brittiska flickor. Han berättar att Channel 4 redan 2004 producerade ett stort reportage om problemet, men övertalades att avstå från att sända det, av bl.a. polisen.

Kvinnliga PK-journalister på vänstertidningen Guardian, som efter Jack Straws framträdande hamnat i försvarsställning, för fram förvirrade resonemang som i princip går ut på att ingenting har med någonting att göra. Genom sina ständiga referenser till BNP-ledaren Nick Griffin visar de emellertid att anklagelserna från föräldrar och allmänhet har varit riktiga - dvs att massmedia försökt sopa den muslimska pedofilvågen under mattan av politiska skäl.

Kvinnojourer reagerar mot "pimping"
Hillary Wilmers är ordförande för CROP (Coalition for the Removal Of Pimping), en organisation för hjälp till familjer vars barn som har blivit sexuellt exploaterade. Bara till hennes organisation har under de senaste åren ca. 400 förtvivlade familjer vänt sig, sedan deras döttrar hamnat i prostitutionsliknande förhållanden. Trots att gärningsmännen undantagslöst är invandrare från muslimska länder, som bor i områden där vita familjer knappt förekommer, konstaterar Hilary Wilmers att så gott som alla de flickor som drabbas av deras sexualdrift är vita.

Svenska kvinnojourerna
När Fria Tider ringer upp Carina Ohlsson, Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund (SKR), hänvisar hon till Nova-huset och 1000 Möjligheter, två kvinnojourer som är specialiserade på sexbrott mot flickor. På ingen av dessa två jourer svarar man emellertid i telefon.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

SD-topparnas kärlek allt annat än besvarad. Regeringen i Israel vägrar att ens vistas i samma rum som "nynazistiska" svenska partiet.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Sverigedemokraterna KU-anmäler Löfven

Efter turerna kring kärnkraften. "Löfven står inte över Sveriges riksdag."0 

Ekonominyheter

Knark ett problem på flera banker

"De flesta" svenska banker anlitar experter på droghantering.. Används för att sova, komma upp på morgonen, prestera bättre och klara vardagslogistiken.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Spotify och P3 i all ära. Men varför låter föräldrar sina barn lyssna på sånt här?0 

Därför glorifierar etablissemanget våldet i "orten". Joakim Andersen om Einárs död och den liberala medelklassens små psykopatologier.0 Plus

Vetenskap

Vikingar bodde i Amerika år 1021. Byggde hus på kontinenten för exakt 1.000 år sedan.0 

Gåtan löst: Där och då tämjdes de första hästarna. Gamla teorin om indoeuropéerna stämde.0 

Kultur

Rapparen: Spotify "en väg in i kriminalitet". "Det största du kan vara är en gangster med mikrofon".0