Foto: TV4

TV4-reporter i slagsmål med invandrar­ungdomar

Publicerad 19 december 2012 kl 20.03

Inrikes.TV4-reportern Gustav Sandström stod och intervjuade en ung kvinna när det plötsligt utbröt "vilt slagsmål" framför kameran.

Gilla artikeln på Facebook

Minst en person kan ses hamna på marken i tumultet, Sandström skyndade till för att se vad som hände och för att avbryta misshandeln av personen på marken. Även Sandström försvann in i tumultet ett tag medan TV-kameran rullade och fångade händelseförloppet. Två polismän skyndade till, skingrade bråkmakarna och Sandström kunde ta sig helskinnad från platsen. Efteråt talade han ut om händelsen i TV.

I TV4-sändningen berättade Sandström även om ungdomar som kastat sten på både polis och på förbipasserande under onsdagseftermiddagen. Uteslutande människor med invandrarbakgrund syns på TV-klippen från oroligheterna utanför Framtidsgymnasiet. Sandström berättade att det som mest befann sig omkring 500 ungdomar utanför skolan och att stämningen var väldigt hätsk.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Vetenskap

Kultur

Mer islam i Bolibompa efter muslimskt s-krav. Barn ska lära sig om ramadan och eid.0 

John Cleese ber också om ursäkt – för att han skämtat om vita. Monty Python-komikerns utspel efter Apu-skandalen.0