Gruppvåldtäkten i Markaryd: Här är det TYDLIGA signalementet som polisen mörkar

Publicerad 27 maj 2013 kl 13.16

Inrikes.Man av utländsk härkomst med ordet "Love" tydligt tatuerat på ena kinden. Så beskrivs en av de fem gärningsmännen bakom helgens brutala gruppvåldtäkt i Markaryd.

Gilla artikeln på Facebook

Polisen har valt att inte gå ut med signalementet i media och gärningsmännen är fortfarande på fri fot. Utredare vid myndigheten uppges dock varit i kontakt med en lokal tatuerare i Markaryd för att höra sig för om denne har tatuerat någon med en sådan tatuering. Därför har signalementet nu nått ut på nätet.

På polisen i Kronoberg, som utreder våldtäkten, är man dock tystlåten kring uppgifterna och säger sig inte ha någon kommentar till dem.

- Nej, det har jag inte för stunden. Har du något tips på något sådant eller? säger ansvarig utredare Anders Idensjö i telefon till Fria Tider.

- Det är mer än jag känner till att det skrivs, fortsätter han apropå Fria Tiders påpekande om att signalementet sprids på Facebook och andra sociala medier.

- Jag kommenterar inte det för stunden, avslutar han.

Vid 10-tiden idag hade över 1700 personer delat Facebook-inlägget. Ett stort antal människor söker nu igenom bilder i sociala medier i jakt på en invandrare med ordet "Love" tatuerat över kinden.

Gör som tusentals andra - gilla Fria Tider på Facebook


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Great Reset

"Great Reset", "Build Back Better"... Globala eliten påstås förbereda radikal dystopisk "ny världsordning" med Trump röjd ur vägen.0 Plus

Nya Sverigebilden

Den politiska korrektheten har sprängt alla gränser, enligt danska profilen. "Krävs fackmän inom psykiatrin" för att beskriva det politiska tillståndet i Sverige.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

ECB flaggar för åtgärder mot bitcoin

"Kryphål kommer de att användas".. Samtidigt stiger kryptovalutan bitcoin kraftigt.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

"Därför stämmer jag Swedbank". Widar Nord om sin tvist med S-märkta bankjätten.0 

Eldsvåda hjälpte Hitler krossa oppositionen 1933. Man kan ana varför Demokraterna vill framställa ett mindre upplopp som en statskupp, skriver Jan Tullberg.0 

Vetenskap

Så drabbas DIN ekonomi av satsningen på vindkraft. Svenska forskare sågar "energiomställning" från kärnkraft.0 Plus

Kultur

Breaking Bad-stjärnan kritisk till "cancel culture". Samhället har blivit hårdare och mindre tolerant, enligt Bryant Cranston.0