Åkesson: Var har Löfven gömt sig?

Publicerad 7 november 2019 kl 15.00

Inrikes. Det bombas och skjuts nästan dagligen i Sverige. Men var är den ansvarige, statsminister Stefan Löfven (S)? Det undrar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

Gilla artikeln på Facebook

I början av oktober försökte journalisten Niklas Svensson få tag på statsminister Stefan Löfven för en intervju. Men han fick bara nej – nio gånger.

Och det är fler som undrar var Löfven håller hus och varför han inte uttalar sig mer, med tanke på alla skjutningar och bombdåd i landet.

– Detta har ju blivit vardag i vårt land idag, sprängningar, skjutningar, barn som rånas, terrordömda som går fritt på våra gator. Och jag undrar, var är Stefan Löfven? Var är Morgan Johansson? Var är de som är ansvariga för att bekämpa detta, för att se till att grovt kriminella hamnar bakom lås och bom?, säger SD-ledaren i en film på Twitter.

– Det är en fråga som många ställer sig. Det är en fråga som jag ställer mig. Stefan Löfven, Morgan Johansson, var är ni? Vad gör ni?


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Vetenskap

Karolinska: Munskydd hindrar coronasmitta. Professorn: "Bör vara en nyckelkomponent för att minska spridningen"0 

Kultur

Björn Kjellman: Fel att den "vite mannen" får så mycket utrymme. "Vår värld är orättvis och fördomsfull."0 

Vänsteraktivister rasar efter att svart komiker skämtat om slaveriet. Komediklubb attackeras efter politiskt inkorrekta skämt.0