USA:s presidentval 2020

Trump om Warrens chanser att bli president: "Du får fråga hennes psykiatriker"

Publicerad 1 januari 2019 kl 13.41

Utrikes. Elizabeth "Pocahontas" Warren, 69, planerar att utmana Donald Trump i presidentvalet 2020. Trump säger att han gärna ställer upp mot henne. Men om hon verkligen tror sig kunna vinna, får hennes psykiatriker svara på, menar han.

Gilla artikeln på Facebook

Tidigare i höstas hånades den demokratiska senatorn Elizabeth Warren och kallades för "Pocahontas" av Donald Trump efter att hon påstått att hon är indian.

Sedan kunde hennes ursprung till 95 procent bindas till Europa

Nu meddelar Warren, som är en av de ledande politikerna i det demokratiska partiet, att hon ställer upp mot Trump i valet 2020.

– Hon lyckades ju inte så bra med att bevisa att hon har indianskt ursprung. Du har nog mer än vad hon har. Kanske jag också, eller så har jag inget alls, sade Donald Trump till Fox News på nyårsafton.

Samtidigt önskade han henne all lycka och han hoppas hon gör bra ifrån sig. Han ställer gärna upp emot henne, förklarar han.

Enligt Fox News så kommer Warren satsa på att vinna hela presidentvalet. Men när Trump får frågan om det är troligt att hon verkligen tror att hon kommer kunna vinna valet, är han inte så säker.

– Det vet jag inte. Det får du fråga hennes psykiatriker.


Bok: Så klarar du livhanken i mångkultur. Mer magkänsla och mindre politisk korrekthet är experternas råd.0 Plus

Asylkaoset

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Bogvisiret var en bluff. Widar Nord om varför Estoniabilderna är århundradets avslöjande.0