Genrebild.

Kontroversiella uttalanden av arabisk tolk

Publicerad 17 november 2016 kl 22.15
Av Mattias Albinsson

Utrikes. Muslimska asylsökare har som ambition att föda många barn för att på så sätt "förgöra" det kristna Europa. Det hävdar en kvinna som är verksam som arabisk tolk i Tyskland, skriver Daily Mail.

Gilla artikeln på Facebook

Den 39-åriga kvinnan är en invandrare från Eritrea som kom till Tyskland 1991. Under asylkaoset har hon ställt upp som volontär som tolk på asylboenden i Tyskland eftersom hon kan arabiska. Hon talar nu ut om sina upplevelser för det tyska katolska nät­magasinet Kath.net.

Tolken har konverterat till kristendomen, men hon berättar inte om sin tro för asylsökarna. De tror att hon är muslim och det hon hör dem berätta för henne och prata om med varandra skrämmer henne.

Bland annat berättar hon att det ofta förekommer att muslimska asylsökare trakasserar kristna asylsökare.

– Kristna flyktingar förtrycks, kränks och trakasseras av de muslimska flyktingarna, säger hon.

Tolken påstår att även muslimsk personal som utåt sätt uppför sig professionellt yttrar fraser som att "Tyskland måste islamiseras" och att muslimerna föraktar europeisk kultur och värderingar. Hon säger också att hon själv går i koranskolor i olika moskéer.

– Där predikas rent hat mot kristna, hävdar hon.

Föder många barn för att "förgöra" européerna
39-åringen reagerar också på att många muslimska kvinnor, även unga kvinnor, föder många barn. När hon i sin roll som volontär försöker berätta för dem om preventiv­medel förklarar muslimerna att de har en plan med barnafödandet.

– Vi måste föröka oss. Vi måste föda fler barn än de kristna. Det är det enda sättet att förgöra dem på, säger de enligt tolken.

När hon invänder att det ju faktiskt är de kristna som tagit emot dem i sitt hemland och tar hand om dem får hon mothugg:

– Att försvara de kristna är synd!


Installerade övervakningskamera. Den skräckinjagande "mannen med ljuset" visade sig vara verklig.0 Plus

Trio våldtog tonårsflicka i bil i en timme. Skrattade när de sprang och hämtade sin kompis Omar – så att han också skulle få våldta.0 Plus

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Styr målet – för att kunna ogilla. Video: Här slipper Swedbank svara på varför man stängt kontot, och får istället fortsätta slingra sig skriftligen.0