Lamotte: Magnus Betnér hotar mig med "dansk skalle i fejset"

Publicerad 21 januari 2021 kl 16.15

Inrikes. Vänsterkomikern Magnus Betnér kallar Joakim Lamotte för "Töntarnas konung" och uppger att sådana som han borde få "en dansk skalle i fejset". Det skriver Lamotte, som nu utmanar Betnér på duell:
"Jag möter honom i ringen vilken dag som helst."

Gilla artikeln på Facebook

Det var i tisdags som Magnus Betnér publicerade ett inlägg på Facebook där han kritiserade Lamottes arbete. I inlägget kallar han journalisten för "Töntarnas Konung" och i kommentarsfältet påstår han att Lamotte bara är ute efter att tjäna pengar. Betnér slår också fast att Lamotte "alltid haft IQ fiskmås den sopan".

"Därefter trissar han upp tonen ännu mer och påstår att jag sprider lögner och fascistpropaganda från ryssarna och avslutar med att sådana som jag borde få en 'dansk skalle i fejset'", skriver Joakim Lamottei ett Facebookinlägg.

Lamotte fortsätter:

"Han är lustig Magnus Betnér. Samtidigt som han själv sitter i tv och gråter ut om näthat och hur dåligt han mår av det, så är han inte sen att sprida den värsta dyngan själv. Men som vanligt är det väl bara näthat när Magnus Betnér, Henrik Schyffert och Özz Nujen drabbas."

Enligt Lamotte uppmanar Betnér till "våld mot oliktänkande". Han passar också på att utmana den 46-årige komikern till duell.

"Man kan säkert säga mycket om mig, men jag har i alla fall aldrig gått ut och uppmanat till våld. Men om Magnus Betnér nu verkligen är sugen på att försöka dela ut danska skallar så är han välkommen. Jag möter honom i ringen vilken dag som helst. Vi skulle till och med kunna göra ett event av det där pengarna går till välgörande ändamål. Vad säger du Magnus Betnér? Ställer du upp? Dela det här inlägget om du vill se Magnus Betnér försöka ge mig en dansk skalle!" skriver Joakim Lamotte.


PK-avhoppare förklarar läget i bok om evolution. Genetiken visar att mänskligheten kan delas upp i raser med olika egenskaper, menar han.31 Plus

Forskarna om plötsliga ombytet. Omvälvande händelse runt 1000 f.Kr. förklarar religiösa tabut.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Chefsåklagare: "Akut" risk att terrorister invandrar till Sverige – för att slippa straff

Vädjar om att de milda svenska terrorlagarna skärps. Riksdagen vill förbjuda deltagande i "rasistiska" organisationer – men inte i terrororganisationer som IS.0 

Ekonominyheter

Köper jätteannonser mot "bankmaffia"

Slaget om silverpriset fortsätter.. Småsparare köper nu annonser mot prisdumpande blankare i banksektorn.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Slipper svara – varje gång. Ordföranden ingriper så fort banken får en svår fråga från Fria Tiders chefredaktör Widar Nord.0 

"Sveriges Soros" förlorar tvist mot staten. Riskkapitalisten Gabriel Urwitz, 71, tvingas punga ut igen.0 

Vetenskap

Corona ökar risken att föda för tidigt. Gravida kvinnor läggs till som riskgrupp.0 

Populär kemikalie ger barn lägre IQ. Finns överallt – först nu har den undersökts.0 

Kultur