Tysk medieteori: Putin organiserar arabiska sexmobbar

Publicerad 12 december 2016 kl 17.01

Media. Ryska och syriska underrättelsetjänster kan komma att samordna arabiska sexmobbar mot tyska kvinnor att försvaga Angela Merkels ställning inför parlamentsvalet. Även den ryska maffian kan vara inblandad. Denna varning kommer från det tyska tabloiden Bild.

Gilla artikeln på Facebook

I amerikansk media anklagas den ryske presidenten Vladimir Putin för att ha riggat presidentvalet till Donald Trumps fördel. Nu förs liknande teorier även fram på andra håll.

I tyska Bild varnas för att Putin även kommer att försöka styra valet i Tyskland för att bli av med Merkel. Det rör sig om misstänkta kommande så kallade påverkansoperationer "för att tvinga fram ett radikalt nytänkande bland befolkningen – kanske med dödligt våld", skriver den kontroversiella tidningsjätten.

Citatet kommer från "Rysslandsexperten" Gustav Gressel på den globalistiska tankesmedjan Europeiska utrikesrådet (ECFR).

– Några av flyktingarna från Irak och Syrien, även om det endast är en mycket liten del, hade anknytning till Assads eller Saddam Husseins underrättelsetjänster, varnar Gressel.

Asylsökare skulle mer specifikt kunna värvas "via underrättelseagenter eller maffiakretsar och utnyttjas för störande åtgärder", enligt Bilds artikel.

– Vad skulle exempelvis hända något liknande det i Köln på nyårsafton upprepas på en sommarfestival inför valet? Hur skulle det då gå för Merkel? Vad skulle följden bli för valet? Detta är naturligtvis ett extremt exempel, men det är inom möjlighetens gränser, fortsätter Gressel.


Attackerades av gäng på 20-tal personer. Mobben var beväpnad med knivar, machetes, hammare, knogjärn och yxa.0 Plus

Hemliga dokument släppta. Svenska spaningen: "Föremålet var runt, 6 till 10 meter och omringat av en strålande ring."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Varning för snöstorm på Hawaii

Räknar med över 30 cm snö och stormbyar. "Resor bör begränsas till enbart nödsituationer."0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Tidningen mörkar bestialiska brottet. Låter istället våldtäktsmannen posera som "cool" gangster på stämningsfulla bilder i tidningens reportage.0 

Profilerna sågas. K-G Bergström: "Pinsamt dålig allmänbildning."0 

Mer från Media

Kultur

Vänsterregissören om sina homosexuella övergrepp: "Gjorde fel". Staffan Hildebrand ångrar sex med 13-åring.0 

Kritiken: Notre Dame görs om till "politiskt korrekt Disneyland". "Upptäcktsspår" med fokus på Afrika, "modern konst" och ljudeffekter.0