Tysk medieteori: Putin organiserar arabiska sexmobbar

Publicerad 12 december 2016 kl 17.01

Media. Ryska och syriska underrättelsetjänster kan komma att samordna arabiska sexmobbar mot tyska kvinnor att försvaga Angela Merkels ställning inför parlamentsvalet. Även den ryska maffian kan vara inblandad. Denna varning kommer från det tyska tabloiden Bild.

Gilla artikeln på Facebook

I amerikansk media anklagas den ryske presidenten Vladimir Putin för att ha riggat presidentvalet till Donald Trumps fördel. Nu förs liknande teorier även fram på andra håll.

I tyska Bild varnas för att Putin även kommer att försöka styra valet i Tyskland för att bli av med Merkel. Det rör sig om misstänkta kommande så kallade påverkansoperationer "för att tvinga fram ett radikalt nytänkande bland befolkningen – kanske med dödligt våld", skriver den kontroversiella tidningsjätten.

Citatet kommer från "Rysslandsexperten" Gustav Gressel på den globalistiska tankesmedjan Europeiska utrikesrådet (ECFR).

– Några av flyktingarna från Irak och Syrien, även om det endast är en mycket liten del, hade anknytning till Assads eller Saddam Husseins underrättelsetjänster, varnar Gressel.

Asylsökare skulle mer specifikt kunna värvas "via underrättelseagenter eller maffiakretsar och utnyttjas för störande åtgärder", enligt Bilds artikel.

– Vad skulle exempelvis hända något liknande det i Köln på nyårsafton upprepas på en sommarfestival inför valet? Hur skulle det då gå för Merkel? Vad skulle följden bli för valet? Detta är naturligtvis ett extremt exempel, men det är inom möjlighetens gränser, fortsätter Gressel.


Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Kolumn. Sverige påminner om Gorbatjovs Sovjet, enligt Jan Tullberg.0 

Vetenskap

Studie: Afrikaner härstammar från okänd art. Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater.0 Plus

Forskarlarmet: Svenska politiker struntar helt i gifterna i dricksvattnet. Vet inget om frågan, som inte alls finns på agendan.0 Plus

Kultur

LO rensar ut manlig arbetarkonst. Stor del av konstsamlingen slumpas bort och skänks till Myrorna.0 

Judisk grupp stoppar Roger Waters. Pink Floyd-stjärnan anklagas för att vara antisemit.0