Dubbelvåldtäkten i Strängnäs
Hotell Mälarblick.

Ännu en asylsökande arab häktad för dubbelvåldtäkten

Publicerad 18 september 2015 kl 16.04

Inrikes. Ännu en asylsökande arab häktades igår på sannolika skäl misstänkt för våldtäkten mot en kvinna i Strängnäs förra månaden.

Gilla artikeln på Facebook

Det var den 23 augusti i år som kvinnan var på väg hem från krogen i Strängnäs när hon passerade förbi Hotell Mälarblick som numera används som asylboende.

Där stötte hon på en man som överföll och våldtog henne. När hon efter våldtäkten flydde från invandrarna stötte hon på två andra invandrare, varav den ene passade på att våldta henne medan den andre höll fast henne.

Förra veckan häktades en 31-årig invandrare misstänkt för våldtäkt, mannen hade ansökt om uppehållstillstånd i Sverige bara tio dagar innan han våldtog kvinnan.

Igår häktades ytterligare en 39-årig man på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt. 39-åringen kommer från Nordafrika och har i förhör nekat till brott och hävdar att han inte gjort något fel.

En tredje man, som är 37 år gammal och även han asylsökare, har suttit anhållen misstänkt för våldtäkt men har släppts på fri fot. Han är dock fortfarande misstänkt för brott, men misstankarna är inte lika starka mot honom som mot de två andra männen.


Video: Skulle återförenas med sin mor efter sju år. Då angrep 15-åringen henne med sparkar – för att försvara pappans "heder".0 Plus

Asylkaoset

Afghanen dödade ung student när han misslyckades med att vålda henne. Vänsterextremister skrek "rasistpack!" åt ungdomar som protesterade mot bestialiska mordet.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ikea drar tillbaka sin katalog – bild på afrikan "rasistisk"

"Vi är djupt ledsna." Rasistiskt med siffror på afrikanens tröja, enligt medarbetare.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Bogvisiret var en bluff. Widar Nord om varför Estoniabilderna är århundradets avslöjande.0