Maktkartellen

SD-reporter ställde Kinberg Batra mot väggen

Publicerad 7 maj 2015 kl 07.30

Politik. En reporter från Sverigedemokraterna ställde igår frågor till M-ledaren Anna Kinberg Batra i samband med en presskonferens i riksdagen.
– Det är högst relevant att ställa frågorna som inga andra journalister vågar ställa, säger han.

Dela artikeln

"Vem är denna reporter som faktiskt ställer relevanta frågor?" och "Hur kom en journalist som ställer kritiska frågor in på presskonferensen egentligen?" löd två av kommentarerna på Youtube igår efter att ett klipp från SVT laddats upp där Anna Kinberg Batra (M) fick ett par besvärliga frågor om den så kallade "decemberöverenskommelsen" och regeringens satsningar på ökad invandring.

Den reporter som ställde de kritiska frågorna var den unge sverigedemokraten Alex Singer, rapporterar Nyheter idag. Singer arbetar med "SDTV" på Sverigedemokraternas riksdagskansli och undrade bland annat om regeringens skattehöjningar och om det är viktigare för Moderaterna att isolera SD än att få till stånd en bra politik för Sverige.

– Vår uppgift är varken att vara stödparti för Stefan Löfven eller att samarbeta med Sverigedemokraterna, svarade Kinberg Batra, men undvek att bemöta frågan om de höjda skatterna.

För Nyheter idag förklarar SInger sitt tilltag såhär:

– Det är högst relevant att ställa frågorna som inga andra journalister vågar ställa.

– Jag tycker att de skulle kunna ställa mer frågor om varför Alliansen inte tar sitt ansvar och står upp för sin egen politik.


Vill att ägaren ger sig till känna. "Innehåller ingen dold James Bond-teknologi vad jag kan se".0 Plus

Shoppar 70 tums-TV. Nu växer frågorna om Malmös hantering av socialbidrag.0 Plus

Ekonominyheter

Fler svenskar har kontantreserv efter krigsstarten

Nu har varannan kontanter hemma i beredskapssyfte.. "De senaste årens omvärldshändelser har ökat svenskarnas medvetenhet."0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Alla känner igen sig i händelsen på Gröna Lund. I kollektivtrafik, badhus, skolor och bibliotek väntas svenskar acceptera dominansbeteende som något naturligt.0