Pedofilbankiren Epstein

Få amerikaner tror på att Epstein begick självmord

Publicerad 18 augusti 2019 kl 18.43

Utrikes. Endast 29 procent av den amerikanska befolkningen tror på att Jeffrey Epstein självmant hängde sig i sin fängelsecell. Samtidigt misstror miljardärens advokater den officiella obduktioner och startar en oberoende utredning.

Gilla artikeln på Facebook

Begick den pedofilanklagade miljardären Jeffrey Epstein verkligen självmord i fängelset? Det påstår i alla fall de amerikanska myndigheterna – men bland befolkningen har teorin inte mycket till stöd.

En mätning från Rasmussen Reports visar att 29 procent bland vuxna amerikaner tror på att det handlar om ett självmord. Samtidigt tror 42 procent att Epstein blev mördad, medan 29 procent uppger sig vara osäkra på dödsorsaken.

De advokater som företrädde Jeffrey Epstein är heller inte nöjda med den officiella obduktionen, som visade att miljardären begick självmord, rapporterar RT. Advokaterna uppger att de själva kommer att utreda händelsen och de kräver att få tillgång till övervakningsbilder från Epsteins cell på fängelset i New York.

Jeffrey Epsteins död är omgärdad av märkligheter och redan innan han avled varnade många för att han riskerade att mördas. Detta eftersom han satt på potentiell utpressningsinformation om många mäktiga män som han tros ha bjudit ut flickor till. De mäktiga männen kan även ha filmats av dolda kameror när de hade sex med flickorna.

Efter att miljardären hittades död i sin cell förra helgen rapporterade Daily Mail om att Epstein tidigare hade slagit larm om att han riskerade att mördas i fängelset. Det kom sedan också fram att båda de fångvaktare som ska ha haft ansvar för att övervaka Jeffrey Epstein ska ha råkat somna just under den period då han påstås ha tagit sitt liv.


Egentligen är de intoleranta personer som spelar toleranta. Svenskar måste våga stå upp mot "galenskapen" och rasistanklagelserna, enligt tv-profilen.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Kolumn. Sverige påminner om Gorbatjovs Sovjet, enligt Jan Tullberg.0 

Mer från Utrikes

Vetenskap

Forskare varnar: WHO underskattar faran med viruset. Coronaviruset tydligt mer smittsamt än WHO räknar med.0 

Forskarlarmet: Svenska politiker struntar helt i gifterna i dricksvattnet. Vet inget om frågan, som inte alls finns på agendan.0 Plus

Kultur

LO rensar ut manlig arbetarkonst. Stor del av konstsamlingen slumpas bort och skänks till Myrorna.0 

Judisk grupp stoppar Roger Waters. Pink Floyd-stjärnan anklagas för att vara antisemit.0