Pedofilbankiren Epstein

Få amerikaner tror på att Epstein begick självmord

Publicerad 18 augusti 2019 kl 18.43

Utrikes. Endast 29 procent av den amerikanska befolkningen tror på att Jeffrey Epstein självmant hängde sig i sin fängelsecell. Samtidigt misstror miljardärens advokater den officiella obduktioner och startar en oberoende utredning.

Gilla artikeln på Facebook

Begick den pedofilanklagade miljardären Jeffrey Epstein verkligen självmord i fängelset? Det påstår i alla fall de amerikanska myndigheterna – men bland befolkningen har teorin inte mycket till stöd.

En mätning från Rasmussen Reports visar att 29 procent bland vuxna amerikaner tror på att det handlar om ett självmord. Samtidigt tror 42 procent att Epstein blev mördad, medan 29 procent uppger sig vara osäkra på dödsorsaken.

De advokater som företrädde Jeffrey Epstein är heller inte nöjda med den officiella obduktionen, som visade att miljardären begick självmord, rapporterar RT. Advokaterna uppger att de själva kommer att utreda händelsen och de kräver att få tillgång till övervakningsbilder från Epsteins cell på fängelset i New York.

Jeffrey Epsteins död är omgärdad av märkligheter och redan innan han avled varnade många för att han riskerade att mördas. Detta eftersom han satt på potentiell utpressningsinformation om många mäktiga män som han tros ha bjudit ut flickor till. De mäktiga männen kan även ha filmats av dolda kameror när de hade sex med flickorna.

Efter att miljardären hittades död i sin cell förra helgen rapporterade Daily Mail om att Epstein tidigare hade slagit larm om att han riskerade att mördas i fängelset. Det kom sedan också fram att båda de fångvaktare som ska ha haft ansvar för att övervaka Jeffrey Epstein ska ha råkat somna just under den period då han påstås ha tagit sitt liv.


Ekonominyheter

Marginalen bank: Fel att beskriva våra lån som en gåva från skattebetalarna

"Är inte återbetalningsfria".. Så svarar banken på gårdagens artikel om subventionerade lån till kvinnor och minoritetsgrupper.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Brev till kultursidan. Omöjligt att förstå Sveriges nedgång utan att förstå ägandet, skriver Johan Alltman.0 

Mer från Utrikes

Vackra naturen lockar flest turister till Sverige

Landets skönhet i topp – PK-kulturen mindre lockande.. Hela listan: Därför väljer utlänningar att besöka Sverige.0 Plus

ADL lovar ödelägga landets turistnäring med "obefogade" nazistanklagelser. Planerar sprida smutskastningskampanj i "CNN, NBC, New York Times och Washington Post", skriver ADL i ett brev.0 

Ultraljudschocken: Barnet ser ut som ett troll

"Demonbebisen" flinar onskefullt rakt in kameran.. Gravida tonåringens reaktion: "Det är ett jävla missfoster!"0 Plus

Sidor

Vetenskap

Google-visselblåsaren: "En orwellsk mardröm till censurmaskin". Zachary Vorhies om tiden hos IT-jätten och efterspelet.0 

Banbrytande läkemedel föryngrar människor. Forskarna själva chockade av resultatet.0 Plus

Kultur

Vänsterextremist åtalad för attack mot Dan Park. Hällde milkshake över gatukonstnären under AFS-möte.0 

Sabaton i allvarlig bilolycka. "Vi är glada över att vara vid liv."0